Kwaliteit

Kwaliteit

We zijn altijd opzoek naar manieren om uw fruit nog langer en beter te kunnen bewaren. Alleen de hoogste kwaliteit is voor ons goed genoeg. We vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen ons vakgebied. Hierbij werken we nauw samen het instituut Food and Biobased Research van de Universiteit van Wageningen. Daarnaast doen we intern veel onderzoek naar manieren om onze processen te verbeteren

We werken altijd zorgvuldig en met de meest moderne apparatuur en technieken. Zaken als temperatuur, luchtsamenstelling en luchtvochtigheid worden automatisch gemonitord, geregistreerd en waar nodig bijgesteld. Hierdoor worden zelfs de kleinste afwijkingen direct de kop in gedrukt. U kunt er op vertrouwen dat wij de kwaliteit uw fruit regelmatig en grondig controleren. Bij de eerste tekenen van kwaliteitsverlies of problemen zullen wij u direct op de hoogte stellen.

Koelcentrum Zederik is zich bewust van het belang van veilig en hygiënisch werken. We werken volgens een streng kwaliteitsmanagment-systeem dat door diverse instellingen is gecertificeerd. Een overzicht van al onze certificaten vindt u op de pagina ‘Certificering’.

Locatie Groot-Ammers

Lorentzweg 2, 2964 LN, Groot-Ammers

+31 (0)184 - 600100

Locatie Tienhoven

Lage Waard 5, 4235 VH, Tienhoven (Z-H)

+31 (0)183 - 608585

Locatie Gorinchem

Franklinweg 45, 4207 HX, Gorinchem

+31 (0)183 - 608586