Gekoelde opslag

Koelcentrum Zederik
De naam zegt het al, koelen zit in onze genen. Of het nu gaat om het langdurig bewaren van lokaal geteeld fruit, of om op- en overslag van geïmporteerde AGF-producten, we zorgen altijd voor de juiste condities. 

Perfecte gekoelde opslag gaat veel verder dan alleen de temperatuur verlagen. Elke cel, in elk van onze koelhuizen, is met zorg ontworpen. We creëren een uniform celklimaat door de luchtstroom te optimaliseren en zorgen voor de perfecte luchtvochtigheid en luchtsamenstelling. Samen met de juiste temperatuur zorgt dit voor een omgeving waarin de kwaliteit en opslagduur van uw verse producten het hoogst haalbare niveau bereikt.

Onze locaties Groot-Ammers en Tienhoven zijn specifiek ontworpen voor lange geconditioneerde opslag van lokaal geoogst fruit. Hiervoor bieden deze twee locaties ruimte aan zo’n 20 miljoen kilogram opslagruimte. 

Op locatie Gorinchem wordt vooral geïmporteerd fruit ontvangen en opgeslagen. Deze locatie is dan ook helemaal geoptimaliseerd om de snelle voorraadbewegingen in het overzeese fruit efficiënt en zorgvuldig uit te voeren. Dankzij onze palletscanners en verrijdbare stellingen met unieke palletlocaties weten we voor iedere pallet altijd exact waar die zich bevindt. 

Stuur ons een bericht

Wij willen graag in contact met u komen.
U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. 

Contact

Locatie Groot-Ammers
Lorentzweg 2, 2964 LN,
Groot-Ammers
+31 (0)184 - 600100

Locatie Tienhoven a/d Lek
Lage Waard 5, 4235 VH, Tienhoven aan de Lek
+31 (0)183 - 608585

Locatie Gorinchem
Franklinweg 45, 4207 HX, Gorinchem
+31 (0)183 - 608586