Logistieke dienstverlening

Bij Koelcentrum Zederik ontzorgen we onze partners met een zeer compleet pakket aan logistieke diensten. Ontvangst, (geconditioneerde) opslag en verlading van uw producten vormen de basis, maar ons aanbod is aanzienlijk breder dan dat. Cross-docking, orderpicken, stapelen, labelen, wegen, rijpen, drogen: allemaal zaken die wij, onder één dak, voor u kunnen verzorgen! Dankzij ons uiterst moderne pakstation in Gorinchem behoort ook het sorteren en verpakken in een breed scala van verpakkingsvormen tot de mogelijkheden. 

We kennen de hectiek van de AGF-wereld en de strenge eisen van de retailsector. Op dit speelveld werken we flexibel, efficiënt en klantgericht, zonder het oog voor detail te verliezen. Dit bereiken we door uitsluitend te werken met de beste mensen, de modernste apparatuur en de nieuwste technieken. Zo worden alle palletbewegingen gescand voor waterdichte traceerbaarheid en zijn onze cellen uitgerust met verrijdbare stellingen voor hoge picksnelheden. Ook ons sorteer- en verpakstation is continu in ontwikkeling, zodat we altijd voorop lopen in nieuwe trends.

De noodzakelijke randvoorwaarden zijn bij Koelcentrum Zederik eveneens op orde. Al onze vestigingen zijn door de NVWA Erkende Import Inspectielocaties en beschikken over een douane-entrepot. Ook als het gaat om douanezaken en KCB keuringen kunnen wij u dus volledig van dienst zijn. Verder zijn al onze vestigingen in het bezit van het SKAL-Biocertificaat en de relevante IFS-certificeringen.

De combinatie van totale logistiek dienstverlening en verpakmogelijkheden, zorgt ervoor dat u met al uw wensen bij ons kunt aankloppen. Wij verzorgen de logistieke kant voor u, zodat u zich kunt focussen op de kern van u werk.

Stuur ons een bericht

Wij willen graag in contact met u komen.
U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. 

Contact

Locatie Groot-Ammers
Lorentzweg 2, 2964 LN,
Groot-Ammers
+31 (0)184 - 600100

Locatie Tienhoven a/d Lek
Lage Waard 5, 4235 VH, Tienhoven aan de Lek
+31 (0)183 - 608585

Locatie Gorinchem
Franklinweg 45, 4207 HX, Gorinchem
+31 (0)183 - 608586