Verpakkingsvormen

Onze drang om steeds voorop mee te lopen in nieuwe ontwikkelingen dwingt ons ertoe ons machinepark doorlopend te vernieuwen. In dit proces nemen wij u als klant uiteraard graag mee. Hieronder geven we u een indruk van de verpakkingstypen die wij aanbieden. Heeft u vraag naar een verpakkingsvorm die hier niet tussen staat? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Gelegd verpakt

Rechtstreeks vanaf onze Greefa of Aweta sorteerlijn leggen we uw producten netjes in elke gewenste doos of meerwegskrat. Via dochterbedrijf Zederik Verpakking BV zijn de opties in kartonnen trays eindeloos. Wilt u echt opvallen? Kies voor een eigen, op maat ontworpen tray.

Foodtainers

In onze foodtainers springen uw appels pas echt in het oog in de supermarkt. De 100% kartonnen schaaltjes zijn bovendien aanzienlijk duurzamer dan de traditionele krimpfolie foodtainers. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar ons ruime aanbod.

Netting

U bent bij ons aan het juiste adres voor het netten van citrus en avocado’s. Op onze moderne machines vullen we Netclip, D-pack of Girsac nauwkeurig af op elk gewenst gewicht. Ook hier bieden we ruime keuze in duurzame opties. 

Flowpack

Flowpack is een veelzijdige verpakking waarin uw product, naast goed zichtbaar, ook goed beschermd is. De flowpackmachine is gekoppeld aan de Aweta sorteerlijn, waardoor Ready-to-eat vruchten rechtstreeks in flowpack gedraaid kunnen worden.

Topseal

Topseal is een ideale verpakking voor druiven en andere gevoelige producten. In de afgesloten verpakking worden de vruchten goed beschermt en blijven ze dus langer goed. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Stuur ons een bericht

Wij willen graag in contact met u komen.
U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. 

Contact

Locatie Groot-Ammers
Lorentzweg 2, 2964 LN,
Groot-Ammers
+31 (0)184 - 600100

Locatie Tienhoven a/d Lek
Lage Waard 5, 4235 VH, Tienhoven aan de Lek
+31 (0)183 - 608585

Locatie Gorinchem
Franklinweg 45, 4207 HX, Gorinchem
+31 (0)183 - 608586