Kwaliteit

Wij streven er altijd naar om te zorgen dat uw fruit in de best mogelijk toestand bij uw klanten aankomt. Of het nu gaat over het maximaliseren van bewaarduur en uitstalleven of over perfecte kwaliteit en presentatie van verpakt product: Alleen de hoogste kwaliteit is voor ons goed genoeg. 

Om deze continue vooruitgang te realiseren, zorgen we dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen ons vakgebied. We doen continue onderzoek naar manieren om onze processen te verbeteren. Hierbij werken we nauw samen het instituut Food and Biobased Research van de Universiteit van Wageningen. 

Kwaliteit, appel, laboratorium

We werken altijd zorgvuldig en met de meest moderne apparatuur en technieken. Zaken als temperatuur, luchtsamenstelling en luchtvochtigheid worden automatisch gemonitord, geregistreerd en waar nodig bijgesteld. Hierdoor worden zelfs de kleinste afwijkingen direct de kop in gedrukt. U kunt er op vertrouwen dat wij de kwaliteit uw fruit regelmatig en grondig controleren. Bij de eerste tekenen van kwaliteitsverlies of problemen zullen wij u direct op de hoogte stellen.

Koelcentrum Zederik is zich bewust van het belang van veilig en hygiënisch werken. We werken volgens een streng kwaliteitssysteem dat door diverse instellingen is gecertificeerd. Via onderstaande link vindt u een overzicht van al onze certificaten.

Stuur ons een bericht

Wij willen graag in contact met u komen.
U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. 

Contact

Locatie Groot-Ammers
Lorentzweg 2, 2964 LN,
Groot-Ammers
+31 (0)184 - 600100

Locatie Tienhoven a/d Lek
Lage Waard 5, 4235 VH, Tienhoven aan de Lek
+31 (0)183 - 608585

Locatie Gorinchem
Franklinweg 45, 4207 HX, Gorinchem
+31 (0)183 - 608586